2013. augusztus 23., péntek

Tejsavó fehérje koncentrátum - Jelenlegi ára: 2 580 Ft

Natura tejsavó fehérje (protein) koncentrátum 500g
Ezt a terméket elsősorban az izomtömeg-növeléssel járó sporttevékenységhez ajánljuk. Tisztán tejsavófehérje, hozzáadott anyagok nélkül. A savófehérje tehéntejből készülő magas minőségű fehérje por. A tej kétféle fehérjét tartalmaz: kazeint (körülbelül 80%) és savófehérjét (körülbelül 20%). A savófehérje jobban oldódik, mint a kazein, és minősége is jobb.
Ajánlott mennyiség: 2 evőkanál / nap. Egy evőkanál = 18gramm.
A savófehérje nem újdonság, évszázadok óta elérhető azok számára, akik szerint a tápláló ételek fogyasztása főszerepet játszik az egészség megőrzésében. Az utóbbi 15-20 évben a savófehérjék tápértéke egyre ismertebbé vált, különösen a sportélelmezésben, kicsit később pedig rájöttek, hogy a savófehérje nagyszerű összetevője fogyókúrás vagy immunerősítő étrendeknek és csecsemők számára készült élelmiszereknek is.
A savófehérje tehéntejből készülő magas minőségű fehérjepor. A tej kétféle fehérjét tartalmaz: kazeint (körülbelül 80%) és savófehérjét (körülbelül 20%). A savófehérje jobban oldódik, mint a kazein, és minősége is jobb. Gyakran úgy utalnak rá, mint a fehérje „ aranystandardjára”, mivel ez a létező legtáplálóbb fehérje.
A fehérje igen fontos tápanyag, melyre mindenkinek naponta szüksége van. A fehérjék esszenciális és nem-esszenciális csoportba oszthatók, melyek az egészséges szervezet „ építőkövei”.
A fehérjék szerepe a szervezetben a következő:
• A test sejtjeinek megjavítása
• Az izmok és csontok felépítése és megjavítása
• Energiaforrás
• A szervezet anyagcseréjében fontos folyamatok irányítása
A szervezet fehérjeszükséglete az életkor, a testsúly, a nem, az aktivitás és az általános egészségi állapot függvénye. Sportolóknak és különleges orvosi kezelésben részesülő egyéneknek az ajánlott napi mennyiségnél több fehérjére lehet szüksége. A savófehérje magas minőségű teljes fehérje, mely az összes esszenciális aminosavat tartalmazza. A savófehérje emellett a leggazdagabb ismert forrása a természetesen előforduló elágazó láncú aminosavaknak vagy BCAA-knak (leucin, izoleucin és valin). Ezek igen fontosak sportolók és edzést végző személyek számára. A szervezet fizikai megterhelés, edzés közben több elágazó láncú aminosavat metabolizál a májban, mint amennyit a vázizmok közvetlenül fel tudnak venni. Az alacsony BCAA-szint kimerüléshez vezet, így ezeket a sportesemény után legfeljebb egy órán belül pótolni kell. Számos sportoló fogyaszt tejsavó fehérje italt közvetlenül a verseny előtt és után, ami segít kijavítani és újraépíteni az izmokat.
A savófehérje-izolátum igen gazdag magas minőségű fehérjékben és alig tartalmaz szénhidrátot és zsírt. A savófehérjék étrendbe iktatása jó módszer arra, hogy fogyókúránk repülőrajtot vegyen. A savófehérje a fogyasztó és a éhségcsökkentő termékek egyik kulcsfontosságú összetevője, a savófehérje-izolátum (mivel alig tartalmaz szénhidrátot és zsírt) jó választás. Számos tanulmány kimutatta, hogy azok a személyek, akik a testmozgás mellett leucinben gazdag termékeket is fogyasztanak – mint például a savófehérje – többet fogynak és izomszövetük is soványabb lesz. A zsír égetésével a szervezet anyagcseréje felgyorsul, így természetes módon több kalóriát égetnek el naponta. A savófehérje egy másik módon is segít: jóllakottság érzetet, ill. teltségérzetet biztosít. Egy tanulmány kimutatta, hogy a savófehérje sokszorosan felülmúlja a tehéntejben található másik fehérjét, a kazeint a teltségérzet biztosításában.
Kiszerelés: 500gr
Kérlek, csak akkor üsd le a terméket, ha komolyan gondolod a vásárlást. A kapcsolatfelvételre 2 nap, a fizetésre 5 nap van, ellenkező esetben negatív lesz az értékelésünk és a termék újra eladás tárgyát képezi.
Köszönjük és nézd meg a többi termékünket is.


Jelenlegi ára: 2 580 Ft

Az aukció vége: 2013-09-13 08:27
. Tejsavó fehérje koncentrátum - Jelenlegi ára: 2 580 Ft

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése