2013. április 30., kedd

Brutál megapower belső világítás, Ha van erős vilá - Jelenlegi ára: 1 999 Ft


Brutál megapower belső világítás, Ha van erős világítás akkor ez az! Nem csak autóba Ledpod IIVolt az ember, aki fázott, feltalálta atüzet. Rájött a tűz nem csak meleget ad, de világít is. Megcsinálta a fáklyát. Ez sem volt elég felfedezte az elektromosságot, ezután az izzót. Megtapasztalta milyen jó a fény és tovább fejlesztette. Az ősembernek az is csoda lett volna, hogy egy kapcsolóval világost lehet teremteni. De az már tényleg a világ műszaki csodái közé tartozik, hogy lehet válogatni a fényforrások között. Milyen hihetettlen, hogy mára a fénymenyiség növelése az áramfogyasztás csökkenésével jár! Nem mindegy menyit költünk áramra. Ez a képlet nem csak a háztartásban van így. Az autózásban is. Minnél kevesebb energia kell annál kevesebbet fogyaszt az autó.
Egyszerű beszerelés könnyű használat hatalmas fényerő kis fogyasztás. Akár öntapadóval, akár csavarral beépíthető. Két vezeték bekötéséval üzembehelyezhető! Led, smd led tehát bekötésnél oda kell figyelni, a piros a pozitív szál, azt a pozitív pólusra kell kötni.
1db ledpod.
Leginkább belsőtér világításra
Beszereléshez szükség esetén tudunk ajánlani autóvillamossági műhelyt Bp. XIII. -ker. ben
Kérjük nézze meg
további termékeinket is!
Online rendelését bankkártyával fizetheti. Rendelését átvételkor készpénzben is fizetheti utánvét választása esetén. A képek, csak illusztrációk. A termékek beazonosítására vannak. A termékleírásban szerepelnek az árú adatai, és részei.   



Jelenlegi ára: 1 999 Ft

Az aukció vége: 2013-05-18 02:51
. Brutál megapower belső világítás, Ha van erős vilá - Jelenlegi ára: 1 999 Ft

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése